Kamers & prijzen

DSCF0168.jpg

Self-catering appartement ‘MCC’ (4-6 pers.)

Luxueus uitgerust appartement op de 1° verdieping met ruim privé-terras. Het appartement bestaat uit 2 slaapkamers, telkens uitgerust met 2 x 2 persoonsbedden, 1 badkamer met bad, 1 badkamer met douche, volledig geïnstalleerde keuken incl. alle toestellen, eetkamer en salon, flatscreen tv met DStv, airconditioning en verwarming. De overdekte braairuimte naast het zwembad staat eveneens vrij ter beschikking van de self-catering gasten.

Lees meer

Nieuws

Wellington_Wines_b.jpg

19/01/2013 Wellington, Where wines are born…

Wellington bevat één van de mooiste wijnroutes langs de Route 62. De unieke ligging van de ‘Wagenmakersvallei’ (tussen Groenberg, de majestueuze Hawequa bergketen en de oevers van Kromme Rivier) en de welbekende gastvrijheid van de ‘Boland’ regio dragen hiertoe bij. Maar het zijn vooral een 30-tal actieve wijndomeinen en de alom geprezen ‘nurseries’ waar 90% van alle wijnstokkies van Zuid-Afrika worden geteeld, die Wellington als prominente wijnregio op de kaart hebben gezet. Wij gidsen u met plezier door de belangrijkste must-see’s en must-taste’s van ons schitterend dorp.

Lees meer
 
Absolutely stunning! Amazing designer rooms & fabulous hosts! Loved the décor and the fabulous breakfast bakes... Thanx for the opportunity to enjoy your lovely guesthouse! (3  ‌, South Africa)

Contacteer ons